BIG MAMA MONTSE & 30'SBAND
Big Mama Montse compleix 30 anys cantant blues i per celebrar-ho ens proposa una gira festiva, envoltada de bons amics per dur als escenaris tota l'alegria d'aquesta música des de la perspectiva artística que l'experiència li atorga. Cada concert serà una ocasió especial per gaudir de forma diferent del repertori, que serà interpretat per una formació musical composta per guitarra solista, piano, baix, bateria, i la pròpia Big Mama Montse a la veu i a la guitarra rítmica.
Després de 30 anys d'actuacions que han inclòs la seva participació en Festivals de Jazz i de Blues de gran prestigi, Big Mama Montse es troba en el punt àlgid de la seva carrera artística, que commemorarà amb un nou disc enregistrat en directe amb músics convidats. Sens dubte, l'esperit festiu del blues hi estarà ben present!

Poden sol.licitar informació a:
bmamamontse@yahoo.es

INFORMACIÓ GIRA TOUR 2018
sonora0musica@gmail.com

BIG MAMA MONTSE .BAND
Big Mama Montse .Band és un grup des blues sòlid amb un espectacle que ben segur motivarà el feedback del públic. Big Mama posseeix una veu emotiva i poderosa alhora que toca el cigarbox-guitar, metre es troba molt ben acompanyada per una excel·lent secció rítmica i per un intèrpret solista. Quatre bons músics per donar-ho tot a l'escenari de la primera nota fins l'últim moment. El seu repertori es basa en composicions pròpies de Big Mama Montse arranjades pel grup i també en algunes altres cançons seleccionades per a cada ocasió. Els seus blues profunds poden acabar amb una celebració festiva de l'alegria on el ritme mogui els peus dels assistents fent-los bategar amb la pulsació d'aquest combo. Durant l'any 2017 oferiran la gira de presentació del nou treball discogràfic BIG MAMA MONTSE .BAND "SEED OF LOVE" editat per la consolidada discogràfica basca Gaztelupeko-Hotsak Records i que inclou onze temes, set dels quals són composats per Big Mama Montse.

Foto:Festival Elles a Mas St Iscle


            

Poden sol.licitar informació a:
bmamamontse@yahoo.es

INFORMACIÓ GIRA TOUR 2017
sonora0musica@gmail.com


BIG MAMA MONTSE & RIQUI SABATÉS
A l´escenari s´hi descobreixen els dos artistes recreant cançons on l´essència del blues n´impregna cada nota. Big Mama Montse canta les seves pròpies composicions acompanyant-se amb la guitarra al costat del mestre guitarrista Riqui Sabatés, tot fent gaudir el públic amb un repertori escollit per a cada ocasió. Ambdós artistes són figures ben reconegudes en l'àmbit cultural i el seu espectacle està basat en la música que fa anys senten i amb la que s´han prodigat: Blues i swing sense etiquetes. Un concert intens per a ser escoltat i per gaudir-ne amb bona companyia.

BIG MAMA MONTSE: Veu i guitarra
RIQUI SABATÉS: Guitarra

Foto:Fundación Juan March


Poden sol.licitar informació a:
bmamamontse@yahoo.es


BIG MAMA MONTSE & SISTER MARION
Des dels inicis del segle XX les dones han tingut un paper rellevant en la difusió del blues, essent cronistes d´una època a través de la seva creativitat musical. Els seus motius eren temes que atenyien a tothom on es despullaven els sentiments donant-els-hi forma de cançons. En un concert en format de duet, Big Mama Montse a la veu i Sister Marion al piano, ens apropen al món del Blues Femení. Amb elles retrobarem les tonades d´una època on la veu de les dones va ressonar en teatres i viles, posant a l´abast del públic el missatge de l´experiència expressada a vegades de forma intimista i melangiosa, o bé amb enginy i extroversió. Tots els contrastos en un concert per a no perdre´s!

BIG MAMA MONTSE: Veu
SISTER MARION: Piano o piano elèctric

Foto: Pierpaolo Sarra


Poden sol.licitar informació a:
bmamamontse@yahoo.es